Oferim servicii de instalare pentru o gama larga de centrale telefonice. Asiguram suport pentru cele mai populare marci de centrale telefonice: Panasonic, Siemens.
In plus, beneficiati de preturi speciale pentru centrale telefonice prin furnizorii nostri. Oferta noastra este variata, cuprinzand atat centrale telefonice mici, pentru cateva interioare (extensii), centrale medii, pentru cateva zeci de interioare sau mari (sute, sau mii de interioare), centrale cu facilitati VOIP si echipamente pentru teleconferinte si videoconferinte.
Beneficiati de consultanta gratuita din partea noastra, asa sunteti siguri ca ati luat decizia potrivita cu privire la centrala telefonica pentru compania dumneavoastra. In felul acesta beneficiati de cel mai bun pret pentru achizitionarea si instalarea intregului echipament.
Mai mult, dupa instalarea si configurarea centralei telefonice se va realiza un curs de training al angajatilor dumneavoastra, menit sa-i informeze despre functionalitatile de baza ale centralei telefonice.
Bineinteles, lucrarea executata are termen de garantie si beneficiati in perioada urmatoare de consultanta gratuita post-instalare.
Atunci cand nivelul unei companii trece de la mic spre mediu, comunicarea si stabilirea unor fluxuri de lucru devin foarte importante. Aveti nevoie de o centrala telefonica atunci cand:
O centrala telefonica trebuie instalata si configurata conform necesitatilor fiecarui client.
Intr-un spatiu de birouri, hala sau depozit este necesara cablarea structurata speciala, pentru implementarea unei retele de telefonie care sa se potriveasca exact cu cerintele si exigentele dumneavoastra.
Executia unei lucrari de cablare structurata la standard Cat5e sau Cat6 este un serviciu pe care Blue Engineering Service Calculatoare il furnizeaza complementar serviciului de instalare si configurare de centrale telefonice.
Cu o experienta de 7 ani in realizarea lucrarilor de cablare structurata Blue Engineering Service Calculatoare va poate asigura proiectare, realizarea si intretinerea unei retele de voce si date bazata pe standardele Cat5e si Cat6.
Costurile implementarii unui sistem de telefonie in interiorul companiei dumneavoastra depinde de foarte multi factori, pornind de la capacitatea centralei(numar linii si numar interioare) la facilitatile de care aveti nevoie(telefonie VOIP) si ajungand la topologia cablarii si tipul aparatelor de telefon dorite.
Astfel costurile echipamentelor necesare si al manoperei unui astfel de sistem incep de la cateva sute de euro pentru o firma mica si pot ajunge si la cateva zeci de mii de euro in firmele mari unde se doresc facilitati VOIP, teleconferinta si videoconferinta.
Cablurile cu perechi rasucite sunt impartite in categorii in functie de specificatiile privind integritatea semnalului. In cazul in care intr-un sistem sunt utilizate cabluri apartinand mai multor categorii, performantele maxime ale sistemului sunt limitate la cele ale categoriei inferioare.
Cat.5e
Categoria 5e este o versiune imbunatatita (engl.: Enhanced)a cat.5 care adauga specificatii pentru telediafonie (engl.: far-end crosstalk). Desi 1000BASE-T fusese proiectat pentru a fi utilizat cu cablu cat.5, specificatiile mai stricte ale categoriei 5e au facut din aceasta o alegere excelenta pentru utilizarea cu 1000BASE-T. In ciuda specificatiilor mai stricte privind performanta (frecvente de pana la 125 MHz), cablul de categoria 5e nu permite distante mai lungi pentru retelele Ethernet: cablurile orizontale sunt limitate tot la 90m lungime. Caracteristicile de performanta si cerintele de testare pentru cat.5e sunt precizate in TIA/EIA-568-B.2-2001.
Pentru conectarea cablului cat.5e se utilizeaza aproape intotdeauna conectori RJ-45.
Cat.6
Categoria 6, definita in ANSI/TIA/EIA-568-B.2-1, este un standard de cablu pentru Gigabit Ethernet si alte protocoale de retea, compatibil cu categoriile 3, 5 si 5e. Cat.6 impune specificatii mai stringente pentru diafonie si zgomot de sistem, oferind in acelasi timp performante inalte la o frecventa dubla fata de cat.5e - 250MHz (max).
Ca si standardele anterioare, cat.6 contine patru perechi de conductori de cupru, dar dimensiunea conductorilor creste de la AWG 24 la AWG 23. La fel ca pentru toate categoriile definite de TIA/EIA-568-B, lungimea maxima a unui cablu orizontal cat.6 este 90m. In cazul unui canal complet (cablu orizontal plus cabluri de conectare la fiecare capat), lungimea maxima admisa poate fi pana la 100m, in functie de raportul dintre lungimea cablului de conectare si lungimea cablului orizontal.